Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Henan Bensen Industry Co., Ltd.

Pamasaran profesional lawon kulit interior otomotif
Diajar deui
  • About Factory

    Ngeunaan Pabrik

    Pabrik urang ngaliput luas 20000 méter pasagi. Ngadopsi mode manajemén Standar, Kami ngagaduhan sertifikasi sistem kontrol kualitas ISO9001 sareng sistem kontrol lingkungan ISO 14000.
  • Our Main Products Include

    Produk Utama Kami Kalebet

    Kulit PVC, kulit PU Kulit Microfiber kulit, Mobil lantai mat sareng sajabana. Kami parantos janten perusahaan terkemuka dina bidang kulit sintétik kalayan "kualitas luhur, harga kalapa, sareng layanan purna jual anu dipercaya.
  • Our Advantages

    Kauntungan urang

    Kualitas luhur, harga anu saé mangrupikeun kaunggulan inti kami. Kapuasan pelanggan mangrupikeun pengejaran Bensen 10 taun pangalaman dina mobil lapangan kulit interior.
about_tit_ico

Tentang Kami

Didirikeun taun 2012, Henan Bensen Industrial Co., Ltd. mangrupikeun produsén khusus pikeun kulit otomotif sareng bahan Otomotif Upholstery.

Kalayan dua markas manufaktur di Shanghai sareng Kaifeng, pabrik kami ngaliput luas 20000 méter pasagi. Kacuali kana dua jalur produksi Microfiber, Kami ogé ngimpor sababaraha alat produksi anu propésional. Ngadopsi mode manajemén Standar, Kami ngagaduhan sertifikasi sistem kontrol kualitas ISO9001 sareng sistem kontrol lingkungan ISO 14000.

  • 20210125134222
  • 0210125134236
  • _20210125134239
  • _20210125134244
  • 20210125110813