Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Taros Kami

Henan Bensen Industry Co., Ltd.

Alamat

Kamar 912, Lantai 9, Gedong Lujin, 14 Shangwu waihuan Rd, Pusat Konvensi CBD, Daérah Zhengzhou (zhengdong xinqu), zona perdagangan bébas Henan Plot. 

E-mail

bensen@carsleather.com

Telepon

Penjualan: 86-13381860818

 

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami