Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Eco-Friendly Automotive Microfiber Suede Kulit pikeun Korsi

Pedaran pondok:

Lawon otomotif interior gaduh syarat langkung ketat dina hal anti fouling, tahan seuneu, anti statis, tahan sinar matahari, gampang pikeun ngabersihan, jsb Dina korsi, setir sareng bagian sanés anu kontak sareng awak manusa peryogi kanyamanan sareng kageulisan sareng katahanan.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Bahan ieu ngagaduhan rasa kelas anu henteu langkung lemah tibatan kulit, tapi ogé ngagaduhan koefisien gesekan anu teu tiasa disaruakeun ku kulit. Nalika dianggo dina korsi, éta tiasa nyegah awak supirna teu geser sareng korsi nalika nyetir agrésif, nyayogikeun supir anu langkung saé pangalaman nyetir, dina waktos anu sasarengan, jenis bahan ieu ogé tahan tahan kuat sareng tahan seuneu, sapertos karusakan non-ngahaja, bahan ieu ampir teu aya tanda sepuh, bahan ieu dina kahaneutan usum tiis jeung usum panas tiis dina waktos anu sareng langkung ringan.

Dibandingkeun sareng lawon biasa atanapi lawon kulit, warnana langkung lengkep, raos visual tingkat tinggi, ngagaduhan sentuhan anu hipu sareng lembut, langkung nyorot rasa méwah, salian katahanan bahan ngagantian alcantara tibatan kulit, koefisien gesekan anu luhur , Utamana cocog pikeun dianggo dina korsi, panggunaan sapopoé dasar moal katingali bobo sareng cimata. Bahkan ti waktos ka waktos nganggo kontak bahan logam masih cerah sakumaha énggal. Résistansi noda kuat pisan (ku rag anu lembut tiasa ngusap kopi atanapi jus), kinerja tahan seuneu langkung saé tibatan kulit alami.

1. Sentuhan lemes, tékstur mewah.

2. Kasaitan warna anu pageuh, henteu gampang diudar, kalayan rupa-rupa warna anu hipu.

3. Ngagaduhan breathability nyaman sareng beberesih perawatan gampang.

4. Cocog pikeun rupa-rupa produk sareng kagunaan, sapertos hateup mobil, korsi mobil, setir mobil, jst.

5. Boga fungsi haneut dina usum salju sareng tiis dina usum panas.

6. Produk berbasis cai, pikeun ngahontal bahaya anu nyata pikeun kaséhatan manusa.

Gambar

Alcantara Replacement 3
Alcantara Replacement 1
Alcantara Replacement 4
Alcantara Replacement 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali