Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Kualitas Saé Otomatis Suede Lawon PU Microfiber Kulit

Pedaran pondok:

Suede didamel tina microfiber sareng permukaan lemes.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Poliéster microfiber, ogé katelah superfine denier. (Denier mangrupikeun unit serat serat, hiji gram sutra panjangna 9000 méter nyaéta denier, hijian serat tina sutra nyaéta 1,1 denier). Kusabab éta langkung saé tibatan serat tradisional, éta raoseun langkung lemes sareng lemes tibatan serat biasa sareng tiasa ngungkulan kakurangan serat alami anu gampang dikerutan sareng serat buatan manusa anu henteu tiasa napas. Salaku tambahan, éta ogé ngagaduhan haneut, non-kapang, bébas serangga, enteng, tahan cai sareng seueur karakteristik unggulan anu teu tiasa diganti deui.

 

Kamanusaan sareng Pangropéa.

1. Mesin tiasa dicuci dina cai tiis, didaur.

2. Anggo detérjen hampang, henteu nganggo pemutih.

3. Tumbuk garing atanapi garing panonpoé.

4. Upami anjeun kedah nyetrika, pastikeun nganggo kaén anu empuk sareng beusi hipu dina suhu anu handap.

6. Metode beberesih garing rutin aya.

Gambar

Alcantara Replacement 2
Alcantara Replacement 3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali