Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

FAQs

Dupi abdi tiasa kéngingkeun sampel gratis?

Leres, 1 buruan SAMPEL GRATIS sayogi, kami ngahargaan pangartos anjeun yén biaya muatan bakal dikumpulkeun.

Naha anjeun ngagaduhan MOQ kanggo warna anu dipidangkeun dina tautan?

Teu aya MOQ pikeun saham biasa anu aya, anjeun tiasa mesen per jumlah anu anjeun pikahoyong. Pikeun bahan warna anu disaluyukeun bakal aya 300 yard MOQ.

Naon waktos kiriman anjeun?

Barang stock biasa dikirim kaluar dina waktos 3 dinten saatos mayar. Pikeun kalungguhan produksi anyar waktos 15-20 dinten saatos nampi deposit 30%. Pikeun cocog lab labél warna 7 dinten sareng waktos nuju produksi 20 dinten.

Kumaha kulit sintétik atanapi umur hirup lawon?

Pikeun kulit sintétis éta bahan éra anu ramah lingkungan sareng tiasa tahan salami 3-5 taun dina kaayaan anu saé sapertos dijauhkeun tina hawa anu luhur insolasi sareng daérah asor anu luhur. Pikeun kulit microfiber umur hirupna tiasa langkung ti 10 taun.

Dupi abdi tiasa nampi katalog anjeun?

Kusabab rupa-rupa produk, punten wartosan kami syarat akurat anjeun ku kituna urang tiasa ngaropea pikeun anjeun.

Naha urang tiasa ngagaduhan logo atanapi tékstur sato dina kulit?

Pasti. Punten ngahubungan kami pikeun langkung jelasna.

Kumaha carana urang ngajamin kualitas?

Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal.
Sok pamariksaan pamungkas sateuacan dikintun.

Naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?

Kami khusus pikeun ngembangkeun, manufaktur sareng pamasaran pvc / pu / semi pu / kulit beungkeutan / kulit microfiber. Salain tina harga kalapa pasar anu kuat, sababaraha warna sareng desain trendi aya, sareng kualitasna mantep pisan.

Kuring henteu ningali garis sareng warna anu kuring hoyongkeun dina halaman wéb anjeun. Naon hubunganana?

Punten kirimkeun sampel anjeun ka alamat kami, teras kami tiasa ngabuktoskeun khusus pikeun anjeun saluyu. Lab R&D kami dikerjakeun ku ahli kimia anu terampil pisan, ahli warna sareng teknisi pamekaran produk anu tiasa nyiptakeun produk khusus anu cocog sareng spésifikasi anjeun.

Naon istilah pamayaran perusahaan anjeun?

Istilah pamayaran kanggo palanggan énggal nyaéta titipan T / T 30% sareng kasaimbangan sateuacan kintun atanapi L / C dina pandangan. Urang tiasa ngabahas istilah pamayaran anu langkung saé saatos sababaraha pesenan dina kerjasama anu saé.