Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Kulit Jieunan Microfiber Suede pikeun Mobil

Pedaran pondok:

Beurat enteng, 30% torek ti kulit alami, minuhan tungtutan desain beurat lampu sareng ékonomi suluh.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Kakuatan bending monofilament microfiber kirang, ditambah ku struktur sababaraha monofilamen, sahingga lawon microfiber ngagaduhan daya tahan anu hadé, raos lemes; tiasa nganggo microfiber pikeun ngawangun lawon anu ketat pisan, janten fungsina ningkat, tahan cai, tahan angin, perméabilitas Uap, insulasi panas, kalayan penampilan sapertos sutra, luster lemes.

Dibandingkeun sareng lawon biasa atanapi lawon kulit, warna lawon headliner otomotif langkung lengkep, raos visual tingkat tinggi. Kain headliner suede faux ngagaduhan sentuhan anu lemes sareng lembut, langkung nyorot kana rasa kamewahan, salian katahanan bahan suede tibatan kulit, koefisien gesekan anu tinggi, khususna cocog kanggo dianggo dina korsi, panggunaan dasar sadidinten moal némbongan maké sareng cimata. Komo ti waktos ka waktos nganggo kontak bahan logam masih cerah sakumaha énggal. Résistansi noda kuat pisan (ku rag anu lembut tiasa ngusap kopi atanapi jus), kinerja tahan seuneu langkung saé tibatan kulit alami.

Bahan Poliéster + Poliurétana Téknik Nyokong Dijait
Pola Embossed Lebar 148cm
Anggo Roda kemudi; Panel interior otomatis; Korsi Mobil; Hateup mobil; Panel panto otomotif  Fitur Anti-Hampang, Abrasion-Tahan
Tempat Asalna Cina Ngaran mérek Kulit Bensen
MOQ 500 Méter Warna Warna Disaluyukeun
Beungeut Résistansi Abrasi Kuat Kecap konci Nanofibers
Ngepak 30 Méter / Gulung Raos panangan Lemes, kakuatan elastis

FAQ

T: Kumaha kéngingkeun conto, sareng naon waktos pangiriman sampel.
A: Sampel gratis tiasa dikirim ngan mayar biaya anu jelas. Dina Saminggu tiasa dikintun ka anjeun.

Q: Naon jumlah minimum urutan barang anjeun.
A: Kanggo produk anu di stock, MOQ 10 yard. Warna khusus 500 meter

T: Naon waktos daptar kuping nalika anjeun tiasa pangiriman.
A: Produk dina stok bakal dikirimkeun dina 3 dinten, sareng waktos pangiriman produk khusus nyaéta 15 dinten. Kacuali faktor khusus sapertos liburan spring jsb.

Q: Kumaha ngeunaan jasa saatos dijual.
A: Kami nyayogikeun jasa saatos jual anu hadé pikeun tiap urutan, aya masalah anu bakal kami tanggung jawab sareng ngajawab pikeun anjeun. Jaminan kualitas tilu taun pikeun anjeun.

Gambar Aplikasi Produk

Alcantara Replacement 1 (1)
Alcantara Replacement 2 (1)
Alcantara Replacement 3 (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali