Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Beureum Microfiber Suede Sintétis Embe Suede Mobil Kulit

Pedaran pondok:

Diaméter mikrofiber leutik pisan, janten kaku léngkol na sakedik pisan, serat raos khususna lemes.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

1. Sentuhan lemes, tékstur mewah.
2. Kasaitan warna anu pageuh, henteu gampang diudar, kalayan rupa-rupa warna anu hipu.
3. Ngagaduhan breathability nyaman sareng beberesih perawatan gampang.
4. Cocog pikeun rupa-rupa produk sareng kagunaan, sapertos hateup mobil, korsi mobil, setir mobil, jst.
5. Boga fungsi haneut dina usum salju sareng tiis dina usum panas.
6. Produk berbasis cai, pikeun ngahontal bahaya anu nyata pikeun kaséhatan manusa.

Pergeseran warna tiasa bénten-bénten gumantung kana sudut atanapi arah anu anjeun tingali dina matéri, ieu kusabab bahanna ngagaduhan arah tihang, sanés masalah pergeseran warna.

Punten perhatoskeun hijrah warna tiasa lumangsung upami lawon poék dipasangkeun sareng lawon warna bodas atanapi bodas.

Suede didamel tina microfiber sareng permukaan lemes. Penguasaan anu berkepanjangan anu teras-terasan tiasa nyababkeun bulu domba naék atanapi bahanna janten luh.

Beungeutna mangrupikeun bulu domba microfiber nyiptakeun tékstur lemes unik. Suhu anu luhur tiasa ngarusak atanapi ngaduruk.

Gambar

Faux Suede Car Fabric 1
Faux Suede Car Fabric 4
Faux Suede Car Fabric 2
Faux Suede Car Fabric 3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali