Henan Bensen Industry Co.,Ltd

Warta

  • 2022 Chinese New Year Holiday Notice

    Bewara Libur Taun Anyar Cina 2022

    Babaturan anu dipikacinta, Kulit Bensen bakal ngagungkeun Taun Anyar Cina ti 29 Januari dugi ka 7 Pebruari 2022. Salila liburan, anjeun bébas nempatkeun pesenan.Sadaya pesenan bakal diolah sareng dikirim dina 8 Pebruari 2022. Hatur nuhun!
    Maca deui
  • Synthetic Leather: everything you need to know

    Kulit sintétik: sadayana anu anjeun kedah terang

    Anjeun geus katempo eta di toko, anjeun geus katempo eta online: "dijieunna tina kulit sintétik", jeung anjeun teu bisa mantuan tapi mikir kumaha alus bahan Sigana na karasaeun.Tapi naon kulit sintétik saleresna sareng naha éta saé pisan sareng sadayana?Kusabab abad ka-19, dunya ...
    Maca deui
  • Synthetic leather use and care for cars

    Pamakéan kulit sintétik sareng perawatan mobil

    Kusabab mobil maénkeun bagian anu langkung penting dina kahirupan urang sapopoé, pamilik mobil nungtut langkung seueur kulit palsu pikeun mobilna.Bensen ayeuna ngajelaskeun kumaha ngagunakeun kulit sintétik sareng léngkah-léngkah pikeun ngajaga éta.Catetan ngeunaan pamakean kulit sintétik: Sintétik...
    Maca deui
  • Merry Christmas

    Wilujeng Natal

    Asal muasal Natal Natal mangrupakeun libur penting pikeun Kristen miéling kalahiran Yesus.Numutkeun Kitab Suci, Yésus lahir di Betlehem, hiji kota leutik di Yudea.Diserat yén Virgin Mary digerakkeun ku Roh Suci pikeun nyandung, sareng nalika uih deui ka kampung halamanna ...
    Maca deui
  • Why Car Interior Leather will Appear Fogging Phenomenon

    Naha Kulit Interior Mobil bakal Kaciri Fenomena Fogging

    FOGGING tés kulit sintétik jieunan utamana pikeun zat volatile condensed dina kaca, atawa aluminium foil, metoda test.Metoda transmisi lampu bisa dipaké atawa métode beurat, metoda beurat gampang beroperasi sarta leuwih loba dipaké, umumna dina 2mg pikeun minuhan standar.Anu...
    Maca deui
  • Why Artificial Synthetic Leather is taking over the World

    Naha Kulit Sintetis Tiruan ngarebut Dunya

    Kusabab kasalempang etika sareng masalah anu aya hubunganana sareng biaya ngagunakeun kulit alami terus ningkat, seueur pabrik ayeuna langkung milih ngagunakeun kulit sintétis buatan.Nyatana, ku 2022, pasar lawon kulit sintétik diperkirakeun ngahontal $ 136.7 milyar.Ti mana asalna?Paménta arti ...
    Maca deui
  • Synthetic leather water-based polyurethane resin increased by RMB 2000-3000 ton

    résin polyurethane basis cai kulit sintétik ngaronjat ku RMB 2000-3000 ton

    Dina waktos anyar, disetir ku énergi global jeung inflasi input kimiawi, "kabijakan kontrol ganda" anyar unggal propinsi jeung kakurangan kaluaran listrik, harga bahan baku geus ngaronjat sacara signifikan.Pikeun ngagentos tekanan operasi, perusahaan kami mutuskeun ...
    Maca deui
  • Happy Thanksgiving Day

    Wilujeng Poé Syukuran

    Syukuran nyaeta liburan kulawarga, waktu pikeun kulawarga pikeun méakkeun waktu babarengan, hajatan kasenangan, waktu pikeun reuni kulawarga, waktu pikeun anyarkeun silaturahmi, waktu babagi kabagjaan sukur jeung ngucapkeun sukur ka Allah pikeun kahadéan-Na, tur éta naon sukur téh sadayana ngeunaan.Sajarah ...
    Maca deui
  • How the Interior of the Car should be Modified

    Kumaha Interior Mobil kudu Dirobih

    Kalayan réngséna Zhengzhou Convention and Exhibition Center International Auto Show, beuki seueur pamilik mobil henteu ngan ukur resep mobil énggal, tapi resep ngarobih interior mobilna anu dipikahoyong, nganggo bahan baku kulit karesepna, sapertos. mikro PU...
    Maca deui
  • 2021 14th Zhengzhou International Automobile Exhibition

    2021 Pameran Mobil Internasional Zhengzhou ka-14

    Nami Témbongkeun Otomatis: 2021 Pameran Mobil Internasional Zhengzhou ka-14 Jenis Témbongkeun Mobil: Témbongkeun Mobil Lengkep Waktos Témbongkeun Otomatis: Nov.04, 2021 - 08 Nov. 2021 Lokasi Pameran Otomatis: Pameran Otomatis Pusat Konvénsi sareng Pusat Pameran Internasional Zhengzhou Perkenalan: Autom Internasional Zhengzhou ka-14...
    Maca deui
  • 2021 All China Leather Exhibition Fair will be in Shanghai

    2021 Sadaya Pameran Kulit Cina bakal aya di Shanghai

    2021 All China Leather Exhibition Fair ditunda ka 23 Nopémber nepi ka 25 Nopémber.
    Maca deui
  • Application Range of PVC Leather and PU Leather

    Range Aplikasi tina Kulit PVC sareng Kulit PU

    Ngaran lengkep pikeun kulit PVC nyaéta kulit polyvinyl chloride.PVC mangrupakeun bahan non-kristal nu boga résistansi alus teuing pikeun oksidasi, asam kuat sarta reductions.Kulit PVC ogé boga kakuatan tinggi jeung stabilitas alus teuing, sarta non-kaduruk tur tahan ka korosi disababkeun ku cha iklim ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami