Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Kulit PVC

  • 1mm Faux PVC Artificial Leather Single or Double Sided

    1mm Faux PVC Kulit Jieunan Single atanapi Ganda Sisi

    Dibandingkeun sareng kulit anu sanés, kulit PVC langkung gampang dilastikkeun sareng langkung saé dibersihkeun, sering nganggo anduk baseuh atanapi anduk kertas baseuh. Kaseueuran kulit PVC anu didamel ku Bensen aya saham, mangga ngahubungan kami upami anjeun peryogi langkung seueur detil atanapi sampel.

  • Big Discounting China PVC Artificial Leather for Automotive Durable

    Diskon Ageung Kulit Ponggawa Cina PVC Pikeun Automotive Awét

    PVC, pondok tina Polyvinylchlorid, langkung seueur lapisan dina lapisan na. Bahan utama na nyaéta polivinil klorida, sareng bahan-bahan sanésna ditambihkeun kanggo ningkatkeun résistansi panas, kateguhan, dimuktilitasna. PVC ogé ngagaduhan kakuatan anu kuat sareng stabilitas anu saé, sareng henteu kaduruk, tiasa nolak perubahan iklim anu dibawa korosi sareng fénoména anu sanés. Éta mangrupikeun bahan anu saé pisan, kusabab kasalametan tinggi, janten tiasa ditingali dimana-mana kahirupan. Dina kahirupan sadidinten, rupa-rupa produk kulit tiasa ditingali dimana-mana, sapertos hiasan interior, lawon sofa, interior mobil, baju, sapatu sareng kantong sareng sajabina. Produk kulit anu mirip pisan didamel tina kulit buatan

  • 0.25mm-3mm Breathable PVC Leather for Car Interior Modification

    0.25mm-3mm Bernapas Kulit PVC pikeun Modifikasi Mobil Mobil

    Dibandingkeun sareng kulit anu sanés, kulit PVC langkung gampang dilastikkeun sareng langkung saé dibersihkeun, sering nganggo anduk baseuh atanapi anduk kertas baseuh. Kaseueuran kulit PVC anu didamel ku Bensen aya saham, mangga ngahubungan kami upami anjeun peryogi langkung seueur detil atanapi sampel.

  • Artificial PVC Leather Vegan PVC Leather Competitive Price

    Harga Ponggawa Kulit Kulit Vegan PVC Kulit Kalapa Harga

    Dibandingkeun sareng kulit anu sanés, kulit PVC langkung gampang dilastikkeun sareng langkung saé dibersihkeun, sering nganggo anduk baseuh atanapi anduk kertas baseuh. Kaseueuran kulit PVC anu didamel ku Bensen aya saham, mangga ngahubungan kami upami anjeun peryogi langkung seueur detil atanapi sampel.

  • Fashion Breathable Car PVC Leather Sheet Embossed Surface

    Pantun Breathable Car PVC Kulit Lambaran Embossed Surface

    Dibandingkeun sareng kulit anu sanés, kulit PVC langkung gampang dilastikkeun sareng langkung saé dibersihkeun, sering nganggo anduk baseuh atanapi anduk kertas baseuh. Kaseueuran kulit PVC anu didamel ku Bensen aya saham, mangga ngahubungan kami upami anjeun peryogi langkung seueur detil atanapi sampel.

  • Soft Feeling Fake Leather PVC Material for Car Floor Mat in Roll

    Lemes Rarasaan Kulit Palsu Kulit Palsu pikeun Mobil Lantai Mat dina Gulung

    Dibandingkeun sareng kulit anu sanés, kulit PVC langkung gampang dilastikkeun sareng langkung saé dibersihkeun, sering nganggo anduk baseuh atanapi anduk kertas baseuh. Kaseueuran kulit PVC anu didamel ku Bensen aya saham, mangga ngahubungan kami upami anjeun peryogi langkung seueur detil atanapi sampel.

  • China Manufacturer Fake Leather PVC for Auto Interiors

    Pabrikan Cina Palsu Kulit PVC pikeun Otomatis Interior

    Dibandingkeun sareng kulit anu sanés, kulit PVC langkung gampang dilastikkeun sareng langkung saé dibersihkeun, sering nganggo anduk baseuh atanapi anduk kertas baseuh. Kaseueuran kulit PVC anu didamel ku Bensen aya saham, mangga ngahubungan kami upami anjeun peryogi langkung seueur detil atanapi sampel.

  • Thickness 0.7mm PVC Faux Leather for Car Seat Cover Material

    Kandel 0.7mm PVC Faux Kulit pikeun Bahan Kursi Mobil

    Dibandingkeun sareng kulit anu sanés, kulit PVC langkung gampang dilastikkeun sareng langkung saé dibersihkeun, sering nganggo anduk baseuh atanapi anduk kertas baseuh. Kaseueuran kulit PVC anu didamel ku Bensen aya saham, mangga ngahubungan kami upami anjeun peryogi langkung seueur detil atanapi sampel.

  • High Quality PVC Artificial Leather for Car Interior Decoration

    Kualitas luhur Kulit Ponggawa PVC pikeun Dekorasi Interior Mobil

    Dibandingkeun sareng kulit anu sanés, kulit PVC langkung gampang dilastikkeun sareng langkung saé dibersihkeun, sering nganggo anduk baseuh atanapi anduk kertas baseuh. Kaseueuran kulit PVC anu didamel ku Bensen aya saham, mangga ngahubungan kami upami anjeun peryogi langkung seueur detil atanapi sampel.

  • Car Parts Covering Artificial PVC Leather Material with Competitive Price

    Bagian Mobil Ngalangkungan Bahan Kulit PVC Ponggawa kalayan Harga Kompetitif

    Dibandingkeun sareng kulit anu sanés, kulit PVC langkung gampang dilastikkeun sareng langkung saé dibersihkeun, sering nganggo anduk baseuh atanapi anduk kertas baseuh. Kaseueuran kulit PVC anu didamel ku Bensen aya saham, mangga ngahubungan kami upami anjeun peryogi langkung seueur detil atanapi sampel.

  • 54/55 Inch Width Synthetic PVC Leather for Car Seats

    54/55 Inci Lebar Sintétik PVC Kulit pikeun Korsi Mobil

    Dibandingkeun sareng kulit anu sanés, kulit PVC langkung gampang dilastikkeun sareng langkung saé dibersihkeun, sering nganggo anduk baseuh atanapi anduk kertas baseuh. Kaseueuran kulit PVC anu didamel ku Bensen aya saham, mangga ngahubungan kami upami anjeun peryogi langkung seueur detil atanapi sampel.

  • Custom Faux Synthetic PVC Auto Leather for Car Seat Cover

    Custom faux sintétik PVC Otomatis Kulit pikeun Kursi Mobil Cover

    Dibandingkeun sareng kulit anu sanés, kulit PVC langkung gampang dilastikkeun sareng langkung saé dibersihkeun, sering nganggo anduk baseuh atanapi anduk kertas baseuh. Kaseueuran kulit PVC anu didamel ku Bensen aya saham, mangga ngahubungan kami upami anjeun peryogi langkung seueur detil atanapi sampel.

12 Teras> >> Halaman 1/2