Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Tentang Kami

Henan Bensen Industry Co., Ltd.

Tentang Kami

Didirikeun taun 2012, Henan Bensen Industrial Co., Ltd. mangrupikeun produsén khusus pikeun kulit otomotif sareng bahan Otomotif Upholstery.

Kalayan dua markas manufaktur di Shanghai sareng Kaifeng, pabrik kami ngaliput luas 20000 méter pasagi. Sareng Bensen padamel langkung ti 480 padamel; Kacuali kana dua jalur produksi Microfiber, Kami ogé ngimpor sababaraha alat produksi anu propésional. Ngadopsi mode manajemén Standar, Kami ngagaduhan sertifikasi sistem kontrol kualitas ISO9001 sareng sistem kontrol lingkungan ISO 14000. Bensen salawasna nerapkeun konsép nyiptakeun nilai palanggan pikeun palanggan produk anu diadaptasi pikeun nyumponan kabutuhan konsumén anu béda, sareng teras-terasan nyayogikeun nasabah sareng solusi sareng masalah téknis. Éksplorasi sareng inovasi salajengna, sareng kaunggulan.

Salami 10 taun ka pengkerbensen parantos teras-terasan nuturkeun "kualitas produk supados salamet, kredibilitas sareng jasa pangembangan" tujuan bisnis. Komitmen pikeun nyayogikeun anjeun produk anu kualitas luhur sareng jasa kualitas. Kami gaduh tim manajemen desain anu propésional, khusus, ti desain produk, ngadamel kapang, nyetak kana perakitan Produk, pikeun masing-masing aspek sareng prosés anu ketat diuji sareng dikontrol.

Wisata Pabrik

Produk utama kami kalebet: kulit PUV, kulit PU, kulit Microfiber anu seueur dianggo dina jok mobil, interior otomotif, panel panto mobil, sareng sajabina Benensen henteu ngan ukur ngagaduhan pasar luas di pasar penjualan domestik, tapi ogé diékspor ka Éropa, USA, tapi ogé diékspor ka nagara-nagara Asia. Sareng saluareun éta, kami ogé ngahasilkeun kulit pelapis kulit, Kulit panutup korsi Mobil, alas lantai Mobil sareng sajabina. Kami parantos janten perusahaan terkemuka dina bidang kulit sintétik.

Usaha ketat saluyu sareng undang-undang nagara bagian anu aya, peraturan sareng aturan manajemén syarat WTO numutkeun hukum, aktip ilubiung dina kerja sama ékonomi régional, prospek bisnis sareng saé, waktos sanésna, urang bakal ngalegaan skala operasi sareng pamekaran tetep perusahaan ékonomi , tulus milarian mitra, kerjasama iman anu saé sareng milari pangembangan umum.

Dina prinsip kerjasama win-win, Bensen salawasna nyayogikeun bahan anu luhur, kualitas sareng jasa pangsaéna, sareng damel pikeun kemitraan istilah lona sareng sadaya palanggan kami.

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi