Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Kaunggulan tina Bensen Company

Perusahaan Bensen mangtaun-taun keukeuh kualitas heula, konsumén pikeun tujuan, fokus kana pamekaran motong interior mobil. Bensen parantos aya dina 10 taun ka pengker pangalaman produksi, sareng gaduh pabrik sareng bengkel produksi urang nyalira, kanggo unggal pelanggan ngawangun anu pas pikeun hiasan interior mobil nyalira. Dina waktos anu sasarengan, kami nganggo téknologi paling canggih, sareng bahan baku kualitas pangsaéna pikeun kulit microfiber otomatis. Bensen ngahasilkeun produk anu pangsaéna, sareng ngarepkeun damel kerjasama jangka panjang sareng unggal bakat luar negeri. Éta pilihan anjeun tanpa kasieun pikeun milih Bensen.

● Kaunggulan tina Bensen Company:

1. Bensen gaduh pabrik nyalira sareng tiasa nyayogikeun jasa khusus.

2. Kami gaduh inventarisasi ageung kulit siap pikeun pengiriman langsung.

3. 40+ warna anu béda tina kulit mobil microfiber pikeun pilihan anjeun

4. Produk bensen sayogi dina sababaraha rupa pola, kalebet pola BMW, pola pinhole, sareng sajabana Sareng kustomisasi sayogi numutkeun kabutuhan anjeun.

5. Sampel gratis tiasa disayogikeun pikeun anjeun mariksa kualitas.

6. Tim propésional pikeun méréskeun masalah anjeun ngeunaan interior mobil.

ftsyhrt

● Kauntungannana Bensproduk en:

✧ Kaunggulan tina kulit microfiber:

Kulit microfiber otomatisngagaduhan seueur warna, kami gaduh 40+ warna pikeun konsumén pikeun dipilih. Gancangna warna luhur. Ngagunakeun metode ISO 105-X12, kenceng warna gosok garing tina kulit mikrofiber Bensen pikeun mobil tiasa ngahontal 5. Éta ogé tiasa nahan kakuatan cimata maksimum 80N. Bensen urangkulit mobil microfiber ampir sakumaha napasna sapertos kulit asli.

Résistansi noda anu kuat, gampang dibersihkeun. Noda kopi sareng jus tiasa dicabut nganggo anduk kertas baseuh; résistansi maké anu saé. Anggo sadidinten dasarna henteu nganggo, bahkan panggunaan gesekan bahan logam, tapi ogé tiasa tetep bersih, henteu aya tilas kagunaan anu jelas. Bensenkulit suede otomatisngagunakeun kulit suede microfiber, struktur khusus pikeun mastikeun perméabilitas hawa na saé; pangalaman nyetir langkung saé. Éta tiasa nyegah awak supir sareng korsi ngagésér nalika nyetir gancang. Warnana langkung lengkep tibatan kulit PU, sareng pangaruh visualna tiasa dibandingkeun sareng kulit. Dina kombinasi warna anu tangtu, pangaruh visual langkung kuat tibatan kulit PU.

PU leather upholstery
PU Fabric

✧ Kauntungan tina alas lantai mobil:

1. Struktur strip sutra, tiasa janten épéktip pikeun debu sareng tikét kokotor di jero, henteu kedah diurus unggal dinten, tapi ogé pikeun ngajaga mobilna bersih; 

2. Bahan kualitas luhur, umur palayanan langkung ti lima taun; 

3. Unggal modél bakal ngukur data mat mat, dipersonalisasi, teu aya bahaya kaamanan; 

4.Tikar lanté mobil henteu mangaruhan kaamanan nyetir, ukuran alas kaki dibandingkeun sareng mobil anu saleresna, bagian-bagian penting, sapertos kopling, ukuran throttle didesain pas, moal ngagaduhan pangaruh sakedik; 

5. Warna komprehensif, pikeun minuhan pilihan anjeun.

car mats2
carpet-2-1
car mats6

✧ Kauntungan tina bantal korsi mobil set:

Korsi bantal korsi mobil perusahaan Bensen nganggo serat tutuwuhan murni, ramah kulit sareng nyaman, anti baktéri sareng anti peurih, kesang bernafas sareng saé, anti statis, teu aya pilling, henteu frustasi, henteu digulung, lemes sareng lemes. Kulit handapeun ngagunakeun 1,4 mm élastisitas tinggi panyalindungan lingkungan TPU hiji kulit busa, tiasa mastikeun yén korsi bantalan bantalan élastisitas lemes, tahan kaénan non-slip, pas ketat henteu cacad. Desain kerung kulit handapeun pisan ningkatkeun breathability tina kulit. Sareng panggunaan téknologi sulaman presisi tinggi (seuseueurna dianggo dina papakéan luhur, topi sareng sulaman sanésna), pamutahiran industri prosés sulaman tradisional, 16358 stitch beats, ngagariskeun kalangkang gedong pencakar langit perkotaan tilu diménsi.Bantal korsi mobil tiasa ngareureuhkeun kacape nalika nyetir, upami anjeun peryogi, mangga ngahubungan kami.

car seat cushion 1
car seat cushion 2