Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Kulit mobil PVC

  • Fashion Breathable Car PVC Leather Sheet Embossed Surface

    Pantun Breathable Car PVC Kulit Lambaran Embossed Surface

    Dibandingkeun sareng kulit anu sanés, kulit PVC langkung gampang dilastikkeun sareng langkung saé dibersihkeun, sering nganggo anduk baseuh atanapi anduk kertas baseuh. Kaseueuran kulit PVC anu didamel ku Bensen aya saham, mangga ngahubungan kami upami anjeun peryogi langkung seueur detil atanapi sampel.